Connecticut

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Connecticut

Onroerend goed te koop in Connecticut

Connecticut grenst in het zuiden aan Long Island Sound, in het westen met de staat New York, in het noorden met Massachusetts, en in het oosten met Rhode Island.

De staat Connecticut vertegenwoordigt perfect de charme van New England, een regio van zes staten aan de Atlantische kust van de Verenigde Staten. De onroerendgoedmarkt in Connecticut is erg welvarend. Een van de meest gewilde locaties voor onroerend goed te koop in Connecticut zijn Greenwich, Darien, New Haven, Hartford, Westport, New Canaan en Bridgeport. Just Greenwich had het exclusieve recht om de duurste eengezinswoning in de Verenigde Staten te hebben verkocht. Greenwich is bovendien beroemd vanwege het feit dat ze vele leidinggevenden van Wall Street en hun jachten herbergen en daarom een ​​van de rijkste districten van de Verenigde Staten is met tal van luxe huizen, appartementen en huizen te koop in Connecticut. Maar de rijkste stad in Connecticut is New Canaan. Deze pittoreske stad heeft groene parken en typische gebouwen in New England, maar ook geweldige restaurants en stijlvolle winkels. De stad Westport is erg populair bij veel kunstenaars en schrijvers en staat bekend om zijn muzieklocaties, kunstgalerijen en antiekwinkels. Hartford, de hoofdstad van de staat en de stad van de beroemde schrijver Mark Twain, is een verfijnd stedelijk centrum dat luxe flatgebouwen, appartementen in wolkenkrabbers en herenhuizen biedt. Hetzelfde kan gezegd worden voor de stad New Haven, de thuisbasis van de Yale University. In Connecticut combineert de uitgesproken stedelijke verfijning met de elegantie van het platteland. De heuvels met landelijke weiden, de betoverende waterkant en de nabijheid van de steden Boston en New York City maken Connecticut de ideale plek om een ​​onroerend goed te koop in Connecticut te kopen.

Eigenschappen voor verkoopprijzen in Connecticut bleven dit kwartaal stijgen, wat de interesse voor werkelijk buitengewone eigenschappen bevestigt. De huizenprijzen van Fairfield County stegen tot bijna $ 3,6 miljoen, een stijging van 5% op jaarbasis. In de steden Greenwich en Fairfield steeg de totale omzet met meer dan $ 2 miljoen, terwijl de rest van de staat een afname zag van 9% van de verkopen van eengezinswoningen in deze prijsklasse.

De grootste winsten jaar-op-jaar zijn in de steden East Windsor, Greenwich, New Haven, Simsbury en Westport.

Het derde kwartaal zal een echte test zijn voor de vastgoedmarkt in 2018 en een eventuele toename van het aanbod zou helpen om de vraag van kopers op de concurrerende markt bij te houden.

  •  
    Verhuizen naar Connecticut. Expatriate en woont in Connecticut

      Amerika: voor velen is het nog steeds die droom in de la die je wilt bereiken vanaf je leven, voor anderen, een verre en onbereikbare wens. Voor ons bij Realigro? Een kans om te worden gegrepen! Nou ja! Vandaag hebben we besloten om een ​​beetje hulp te bieden aan degenen die willen investeren ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 4616

Verkoop Andere (Residentieel), Connecticut, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

735,540.23EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

278 m²
3000 m², Lot size: 0.21 Acres, 4 slaapkamers, 2 ½ Baden, Wasserij, Foyer, Deck,
UNAVAILABLE
Cod. 3546

Verkoop 5+ slaapkamers, Connecticut, Hartford, Hartford, Hartford

413,793.10EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

1600 m²
Goede investering 2 bezet coop-eenheden, in prime Upper East Side gebouw. Enorm stijgingspotentieel
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB